SİMGE MARAŞLILARA MİŞ MİŞ DİYECEK
2011 yılından bu yana, “En İyi Çıkış Yapan Kadın Solist” başta olmak üzere birçok dalda ödülleri kucaklayan son dönemlerin gözde ismi Simge, şarkılarını bu kez Kahramanmaraşlılar için söyleyecek.
HAYRANLARIYLA SÖYLEYECEK
‘’Yeni Çıktı’’ albümüyle müzik piyasasına giren ardından, ‘’Bip Bip’’, ‘’Miş Miş’’ ve ‘’Yankı’’ adlı 3 single çıkaran Simge’nin, 5 Mart Cumartesi günü vereceği mini konser saat 15.00’de başlayacak.
Özellikle, dillerden düşmeyen ‘’Miş Miş’’ şarkısıyla müzik listelerini alt üst eden Simge, sevilen parçalarını Piazza’yı ziyaret eden hayranlarıyla birlikte büyük göğüslü porno seslendirecek. Simge’nin sevenleri, konserin ardından düzenlenecek imza günü etkinliğinde sanatçıyla sohbet etme ve fotoğraf çektirme imkanı bulacak.
MaraşMedyaMerkezi.com
kahramanmaraşspor.com
MaraşHaberler.com
ÖzürDilerim.com
Sütçüimam.com
46Haber.com